top of page

Lite om oss

Lyans Lilla Städ är en professionell städfirma som har funnits sedan 2004. Lyans Lilla Städ erbjuder högkvalitativ städning åt alla som begär våra tjänster. Vi har städat för många bostäder, fastigheter och företag i Stockholm och därför ska du ha god förtroende på vår kompetens inom städning.

 

Vi strävar efter att ge det bästa service som möjligt och vår motto är "Vi är inte nöjd förrän du är det!"

Kundens behov är vårt främsta fokus och är därför, vi, har skapat städtjänster som är anpassade till kundens behov oavsett om det är åt företag eller privatperson. Vår målsättning och ambition är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att skapa kontakt med kunderna.

 

Vi är stolta att säga att vi har kommit långt under de år som vi har funnits och med tiden så har vi skrivit kontrakter med flertal olika kunder för att städa deras fastigheter i Stockholm.


Med oss så behöver du aldrig lyfta en mopp igen! Vi gör allt och mer!
Ständning borde göras perfekt och ordentligt annars så uppnår man inte så mycket. Du som kund behöver du inte oroa dig för det här ty att vi lovar att ta rollen.

Vi är en seriös firma och tar vår arbete seriöst också. Du som kund behöver alrdig klaga över ett dåligt arbete från oss. Allt ska vara rent och fräscht varje gång vi städar!

Däremot så ha vi kund garanti!


Garantin innebär att om du av någon anledning inte skulle bli nöjd så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet inom 3 dagar.
Vi är inte nöjda förrän du är det!

Vi erbjuder

bottom of page